Dental Progress
Sună pentru programare

Cosmetică dentară

Vreau programare

Albire cu până la 12 nuanțe și totul FĂRĂ DURERE, în numai o oră și numai cu sistemul revoluționar BRITE SMILE!

Pentru o dantură superbă, sănătoasă şi cu un aspect cât mai natural, medicii specialişti de la Dental Progress pot corecta:

Aceste modificări sunt realizate cu ajutorul unor metode moderne de cosmetica dentara, sigure şi cu rezultate spectaculoase:

Ce este o coroană?

Coroana este un înveliș rigid (metalo-ceramic, integral ceramic, zirconiu) care va fi cimentat adeziv pe bontul restant, conferindu-i o mai mare stabilitate și rezistență în cazul unei fracturi. Aceasta va reface estetica și funcționalitatea dintelui în totalitate.

Ce este o fațetă dentară?

O fațetă dentară reprezintă un element de actualitate în practica stomalogiei estetice și presupune aplicarea pe fața vizibilă a dinților, cu predilecție la dinții frontali, a unor fațete speciale din ceramică. Rezultatele tratamentelor cu fațete dentare dau satisfacție maximă, obținându-se un zâmbet alb, strălucitor, cu dinți frumos aliniați, un Hollywood smile (vezi cazuri clinice).

Când NU sunt indicate fațetele dentare?

Fațetele dentare nu sunt indicate când dinții prezintă leziuni carioase extinse sau obturații pe o suprafață mare din coroana dentară, deoarece smalțul este cel care permite o adeziune ideală a fațetei ceramice pe dinte. Atunci când smalțul este înlocuit cu compozit (în cazul unei plombe), adeziunea fațetei la dinte scade.

Zâmbet de Hollywood cu sistemul revoluționar Brite Smile

Albirea dinților este un tratament tot mai solicitat de pacienți în ultima vreme. Din acest motiv și sistemele de albire au evoluat foarte mult, devenind din ce în ce mai performante.
La Clinica Stomatologică Dental Progress puteți beneficia de rezultatele spectaculoase ale celui mai performant sistem de albire din lume – BRITE SMILE. Albirea dinților cu sistemul Brite Smile poate fi spectaculoasă, cu până la 12 nuanțe și totul FĂRĂ DURERE, în numai o oră.

Ce presupune o albire BriteSmile?

Procedeul de albire cu BriteSmile este unul simplu și fără durere. Medicul va aplica cu grijă gelul de albire pe dinții pacientului, nu înainte de a izola complet gingiile cu ajutorul accesoriilor din kit-ul BriteSmile. Acest gel conține 15% peroxid de hidrogen, procente ce reprezintă o concentrație mai mică decât alte produse de albire existente pe piață la ora actuală, făcându-l mai sigur și mai “blând” asupra gingiilor și a smalțului dentar. Pentru activarea gelului de albire, se pornește lampa BriteSmile și timp de 20 de minute pacientul se poate relaxa în scaunul stomatologic prevăzut cu niște protecții speciale pentru spate și picioare, în vederea creșterii confortului în timpul ședințelor mai lungi de tratament. După primul ciclu de 20 de minute, lampa BriteSmile se oprește, iar pacientului i se va aspira gelul de pe suprafața dentară, urmând aplicarea unei noi doze de gel și activarea lămpii pentru următorul ciclu al albirii de 20 minute. Kit-ul BriteSmile este prevăzut cu 3 cicluri de albire a câte 20 de minute fiecare, în consecință sistemul revoluționar oferă pacientului posibilitatea ca doar într-o oră zâmbetul să i se transforme într-un “Hollywood smile” autentic.

Cosmetica dentara

Această tehnologie se află în topul tehnologiilor utilizate de medicii clinicii Dental Progress și este una dintre cele mai avansate tehnologii în lume, mult apreciată de vedetele de la Hollywood, în primul rând pentru confortul maxim oferit pacientului și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele excepționale obținute în urma utilizării sistemului.

S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După