Dental Progress
Sună pentru programare

Tehnologii

Vreau programare
Tehnologii

Ansamblurile dentare

Ansamblurile dentare fac parte din noua colecție Sirona și sunt produse în Germania de firma Siemens.

Ansamblurile dentare fac parte din noua colecție Sirona și sunt produse în Germania de firma Siemens. Echipamentul lor de ultimă generație vine în sprijinul medicului, dar, în același timp, asigură un maxim de confort și siguranță pentru pacienți. Este foarte important faptul că ansamblurile Sirona au un sistem unic de dezinfecție, făcând imposibilă contaminarea de la un pacient la altul. Nu trebuie pierdut din vedere nici designul extraordinar, demn de unul dintre liderii mondiali în materie de aspect, confort și siguranță.

Tehnologii

Sterilizarea

Sterilizarea instrumentelor stomatologice se efectuează într-o cameră special amenajată, respectându-se cele mai stricte norme de igienă.

Sterilizarea instrumentelor stomatologice se efectuează într-o cameră special amenajată, respectându-se cele mai stricte norme de igienă. Aparatura pentru sterilizare este produsă în Italia de firma Euronda și se situează la nivelul exigențelor europene. Un sistem computerizat monitorizează în permanență procesul de sterilizare. Parametrii înregistrați sunt ușor de urmărit datorită imprimantei cu care este dotat aparatul și care, la fiecare ciclu de sterilizare, tipărește automat valorile înregistrate, făcând practic imposibilă sterilizarea incorectă.

Tehnologii

Trusele de consultație

Trusele de consultaţie sunt de cea mai bună calitate, ambalate în vid!

Trusele de consultaţie sunt de cea mai bună calitate şi sunt ambalate în vid, în pungi speciale, de unică folosinţă, care se desigilează numai în faţa pacientului pentru a elimina orice risc.

Tehnologii

Igiena

Dental Progress acordă o importanţă maximă igienei, pardoselile fiind acoperite cu un material special, antibacterian.

DENTAL PROGRESS acordă o importanţă maximă igienei şi de aceea pardoselile sunt acoperite cu un material special, antibacterian. Mai mult, în clinica noastră şi pereţii sunt acoperiţi cu un var special, cu proprietăţi antibacteriene, ceea ce face standardele noastre imposibil de depăşit.

Tehnologii

Camera intraorală

Camera intraorală asigură vizualizarea în timp real a danturii pe un monitor.

Camera intraorală asigură vizualizarea în timp real a danturii pe un monitor inclus în ansamblul dentar. Astfel, pacientul poate vizualiza pe acest monitor diferite etape ale tratamentului, precum şi rezultatul final.

Tehnologii

Apex finder

Apex Finder este un aparat revoluţionar, iar în lipsa acestuia tratamentul de canal este mult mai riscant, făcându-se „orbeşte”.

Apex Finder este un aparat revoluţionar, iar în lipsa acestuia tratamentul de canal este mult mai riscant, făcându-se „orbeşte”. Marele avantaj al acestui aparat îl reprezintă capacitatea de a măsura cu precizie maximă lungimea rădăcinii dentare, ceea ce duce întotdeauna la un tratament de canal corect şi complet. Medicul urmăreşte în timp real pe un ecran traiectul acului de-a lungul canalului. În plus, imaginile sunt completate şi de avertizări sonore, ce se înmulţesc pe măsura apropierii de apex.

Tehnologii

Spectrofometrul – Easy Shade – Nou!

Spectrofometrul „Easy Shade” este un aparat senzaţional, care elimină vechile probleme date de diferenţele de culoare dintre dinţii naturali şi cei artificiali.

Spectrofometrul „Easy Shade” este un aparat senzaţional, care elimină vechile probleme date de diferenţele de culoare dintre dinţii naturali şi cei artificiali. Întrucât dinţii nu au o culoare uniformă, „Easy Shade” reprezintă singura modalitate de a face dinţii artificiali să semene atât de mult cu cei naturali. Aparatul este foarte util şi pentru obturaţiile fizionomice din zona frontală. Spectofometrul este foarte complex, poate verifica inclusiv corectitudinea culorii lucrării făcute în laborator, iar dacă aceasta nu corespunde perfect cu nuanţa dinţilor pacientului poate să ne indice modificările care necesită efectuate.

Tehnologii

Air Flow

Air Flow este un aparat foarte modern, care ajută la o curățare excelentă a dinților, chiar și în cele mai greu accesibile zone.

Este foarte util în cazul colorațiilor de la nivelul șanțurilor foarte înguste, în care aparatul clasic de detartraj nu poate pătrunde.

Tehnologii

Brite Smile – albirea dinţilor

În numai o oră culoarea dinţilor se poate deschide cu până la zece-doisprezece nuanţe!

DENTAL PROGRESS ESTE, OFICIAL, CLINICA STOMATOLOGICĂ BRITE SMILE NUMĂRUL 1 ÎN BUCUREŞTI!

BriteSmile este un procedeu revoluţionar pentru albirea dinţilor. În numai o oră culoarea dinţilor se poate deschide cu până la zece-doisprezece nuanţe, diferenţele fiind semnificative faţă de culoarea iniţială a dinţilor. În plus, dantura pacientului nu va deveni mai sensibilă după procedeul de albire. Sistemul Brite Smile folosește o lampă cu plasmă, care practic nu generează durere nici în timpul albirii dinţilor, nici după, spre deosebire de celelalte procedee de albire în cabinet care dau durere, uneori chiar insuportabilă. Deci atenție! NU TOATE ALBIRILE ÎN CABINET SUNT IDENTICE. Diferenţele constau atât în lumina care se foloseşte, cât şi în concentraţia substanţei folosite pentru albirea dinţilor şi se regăsesc, la final, atât în gradul de albire al dinţilor, cât şi în procentul de pacienţi care acuză durere, procedeul BriteSmile având cel mai mic procent de pacienţi care acuză durere. Aşadar, atenţie pentru ce albire a dinţilor optaţi, întrucât sunt numai 3 lămpi BriteSmile în România, una fiind la clinica stomatologică Dental Progress.

Zâmbet de Hollywood cu sistemul revoluționar BriteSmile

Albirea dinților este un tratament tot mai solicitat de pacienți în ultima vreme. Din acest motiv și sistemele de albire au evoluat foarte mult, devenind din ce în ce mai performante.
La Clinica Stomatologică Dental Progress puteți beneficia de rezultatele spectaculoase ale celui mai performant sistem de albire din lume – BRITE SMILE. Albirea dinților cu sistemul BriteSmile poate fi spectaculoasă, cu până la 12 nuanțe și totul FĂRĂ DURERE, în numai o oră.

Ce presupune o albire BriteSmile?

Procedeul de albire cu BriteSmile este unul simplu și fără durere. Medicul va aplica cu grijă gelul de albire pe dinții pacientului, nu înainte de a izola complet gingiile cu ajutorul accesoriilor din kit-ul BriteSmile. Acest gel conține 15% peroxid de hidrogen, procente ce reprezintă o concentrație mai mică decat alte produsele de albire existente pe piață la ora actuală, făcându-l mai sigur și mai “blând” asupra gingiilor și a smalțului dentar. Pentru activarea gelului de albire, se pornește lampa BriteSmile și timp de 20 de minute pacientul se poate relaxa în scaunul stomatologic prevăzut cu niște protecții speciale pentru spate și picioare în vederea creșterii confortului în timpul ședințelor mai lungi de tratament. După primul ciclu de 20 de minute, lampa BriteSmile se oprește, iar pacientului i se va aspira gelul de pe suprafața dentară, urmând aplicarea unei noi doze de gel și activarea lămpii pentru următorul ciclu al albirii de 20 minute. Kit-ul BriteSmile este prevăzut cu 3 cicluri de albire a câte 20 de minute fiecare, în consecință sistemul revoluționar oferă pacientului posibilitatea ca doar într-o oră zâmbetul să i se transforme într-un “Hollywood smile” autentic.
Această tehnologie se află în topul tehnologiilor utilizate de medicii clinicii Dental Progress și este una dintre cele mai avansate tehnologii în lume, mult apreciată de vedetele de la Hollywood, în primul rând, pentru confortul maxim oferit pacientului și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele excepționale obținute în urma utilizării sistemului.

În clinica Dental Progress excelența nu apare din întâmplare. La noi, albirea dentară în doar o oră și FĂRĂ DURERE, fără stres, fără anxietate, disconfort fizic sau psihic, este o cale pentru a obține zâmbetul de Hollywood mult visat, datorită tehnologiei de ultimă generație de care dispunem și  materialelor de cea mai bună calitate.

Zâmbetul de Hollywood cu noul sistem revoluționar BriteSmile îți va schimba viața!!!

Tehnologii

Port-X II – Incredibil!

Primul aparat roentgen dentar PORTABIL FĂRĂ FIR!

Primul aparat roentgen dentar PORTABIL FĂRĂ FIR. De forma unei camere foto, aparatul PORT-X II degajă radiaţii atât de mici, încât nu necesită amenajarea specială a încăperilor în care este utilizat, iradierea fiind practic aproape zero. Imaginile pot fi transferate imediat în computer pentru o vizualizare cât mai exactă, ajutând astfel la diagnosticarea cât mai corectă a unor afecţiuni dentare.

S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După