Dental Progress
Sună pentru programare

Implanturi Dentare Bucuresti

Vreau programare

Tratamentul cu ajutorul implanturilor dentare reprezintă viitorul stomatologiei moderne.

Implantul dentar reprezintă segmentul care a avut cea mai culminantă dezvoltare în ultimii ani în stomatologie. Limitele au fost împinse cât mai departe şi puţine sunt situaţiile în care un caz foarte complicat să nu poată fi rezolvat cu ajutorul implanturilor dentare.

Implantul dentar este o piesă din titan care reprezintă corespondentul rădăcinii dintelui.

La Clinica Stomatologică Dental Progress din Bucuresti folosim implanturi dentare de cea mai bună calitate, făcute din cel mai pur titan, de gradul 5 şi tratate astfel încât organismul să le perceapă ca pe o rădăcină dentară şi nu ca pe un corp străin. Din acest motiv nu există cazuri în care vreun pacient să fi respins implantul dentar, RATA DE INTEGRARE FIIND DE 100%. Implanturile dentare pe care le utilizăm sunt de ultimă generație, alese în urma unei bogate experiențe cu diverse sisteme. Când suntem întrebați: „Cât garantați în timp implanturile dentare?”, ne place să răspundem că tratamentul nostru cu implanturi dentare este făcut să reziste o viață! Desigur, dacă pacientul respectă cu strictețe indicațiile ce i se dau după intervenția chirurgicală de inserare a implantului dentar, igiena zilnică și controalele periodice!

implanturi dentare premium

Dacă nu demult depindeam foarte mult de cantitatea de os existent în zona propusă pentru tratamentul cu implant dentar, acum sunt multe metode şi materiale inovatoare de regenerare osoasă care ne permit tratamentul cu implanturi dentare şi în situaţii mai grave.

ÎN IMPLANTOLOGIE, MICILE DETALII FAC MARILE DIFERENŢE! Iar micile detalii ţin foarte mult de medicul implantolog şi echipa sa, dar şi de materialele folosite. De aceea auzim păreri atât de diferite. Unii pacienţi sunt speriaţi de implanturile dentare pentru că au auzit numai lucruri negative de la alţi pacienţi care descriu operaţia de inserare a unui implant dentar ca pe ceva neplăcut, în timp ce pacienţii noştri, de cele mai multe ori, spun că nu au simţit nimic nici în timpul operaţiei şi nici după dispariţia anesteziei.

De ce sa alegeti clinica stomatologica Dental Progress pentru implant dentar?

În spatele unei operaţii reuşite stă foarte multă pregătire a medicului şi a echipei sale şi foarte multe cursuri de specializare. De aceea vă recomandăm să vă alegeţi cu grijă medicul implantolog, întrucât o obturaţie (plombă) pusă greşit se poate înlocui a doua zi fără probleme, în timp ce un implant dentar inserat greşit poate genera mari neplăceri, iar îndepărtarea lui poate fi foarte dificilă dacă a trecut perioada de osteointegrare.

Dr. Cosmin Dima, medicul implantolog al Clinicii Dental Progress, a studiat implantologia atât în ţară, dar mai ales în străinătate şi are o experienţă vastă de peste 10 ani, inserând mii de implanturi dentare.

Un mare avantaj este şi parteneriatul cu profesori de renume mondial (vezi referințe – Prof. Dr. Marcel Wainwright), care ne vin oricând în ajutor cu cele mai avizate păreri la nivel mondial.

Tratamentul cu ajutorul implanturilor dentare reprezintă o metodă modernă, complexă şi, de multe ori indispensabilă, de înlocuire a dinţilor pierduţi. Avantajele unui implant dentar pentru pacienţi s-au dovedit foarte importante şi numeroase: protezarea cu ajutorul unui implant dentar oferă cel mai mare grad de confort şi rezistenţă în timp, funcţionalitatea este totală, nu afectează integritatea dinţilor vecini, are un aspect natural şi igiena cavităţii bucale este mai uşor de întreţinut.

Practic tratamentul cu ajutorul implantului dentar este singura variantă fiziologică de tratament atunci când vrem să protezăm un spaţiu rămas liber în urma unei extracţii dentare. Prin intermediul implantului dentar se transmit în osul alveolar forțele masticatorii și astfel osul alveolar este stimulat să se regenereze prin resorbție și apoziție osoasă, reacție întâlnită și în cazul dinților naturali. La lucrarea clasică această regenerare osoasă nu se realizează întrucât spre deosebire de implantul dentar, care este poziționat în interiorul osului, corpul de punte este suspendat deasupra osului, fiind în contact numai cu gingia adiacentă.

Ce este un implant dentar?

implanturi dentare premium
Un implant dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje, care servește drept stâlp pentru înlocuirea unui dinte care lipsește. Implantul dentar este inserat în osul maxilar sau mandibular printr-o intervenție chirurgicală. Ulterior, se așteaptă o perioadă de timp, până se stabilește o relație de legătură (osteointegrare) între implant și os, astfel ca implantul dentar să poată servi drept sprijin pentru o coroană, proteză parțială/totală fixă sau proteză mobilizabilă. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă. Implanturile dentare pot înlocui un singur dinte sau mai mulți dinți. Protezele cu sprijin implantar au aspect asemănător dinților naturali, iar funcția dintelui lipsă este preluată de proteza cu sprijin implantar. Terapia implantară reprezintă o opțiune restaurativă cu un lung istoric clinic. Implanturile dentare păstrează integritatea structurii faciale și reduc inconvenientele asociate pierderii dinților.

Este dureroasă intervenția?

Intervenția de inserare a implantului dentar nu este dureroasă, se realizează, în cele mai multe cazuri, sub anestezie locală. Acest tip de anestezie este foarte eficient, oferindu-i medicului posibilitatea de a comunica permanent cu pacientul în timpul intervenției inserării implantului dentar. Există situații când se poate recurge la anestezie prin sedare intravenoasă, tehnică ce este folosită, de obicei, în cazul pacienților foarte anxioși sau care sunt supuși unor intervenții mai invazive și complexe de lungă durată. Anestezia generală se folosește în mod excepțional în implantologia orală, în cazuri particulare. Durata operației de inserare a implantului dentar variază de la un minim de 45 minute până la câteva ore, în funcție de numărul implanturilor dentare ce trebuie inserate și complexitatea cazului tratat în acel moment, iar postoperator pacientul își poate desfășura activitatea absolut normal.

Avantajele majore ale implantului dentar

Pașii premergători inserării implantului dentar

Consult amănunțit în vederea evaluării stării de sănătate a cavității bucale, dar și a afecțiunilor generale.
Investigații radiologice constând în radiografie panoramică și efectuarea unui CT (computer tomograf) al zonei mandibulare sau maxilare în cauză, acesta oferindu-ne detalii exacte despre înălțimea, grosimea, densitatea osoasă și măsurători exacte în urma cărora putem stabili cu certitudine posibilitatea aplicării implantului dentar.

Ce reprezintă adiția de os ?

Reprezintă o procedură realizată pentru a adăuga os sau pentru a ajuta organismul Dumneavoastră să producă ţesut osos nou în zone ale maxilarului unde există resorbţie osoasă cauzată de infecţie sau zone unde există edentaţii vechi. Cea mai întâlnită întrebuinţare a adiţiei osoase este în inserarea implanturilor dentare. Grefele osoase sunt necesare în cazurile în care există o lipsă consistentă de volum osos, în ceea ce privește adâncimea, grosimea, înălţimea crestei şi lăţimea de la stânga la dreapta.

Ce reprezintă regenerarea osoasă ghidată (dirijată) ?

Manevra constă in aplicarea unui material izolator pentru a impiedica interacțiunea cu alte structuri ale substanței de adiție sau ale cheagului sanguin, cu rol in regenerarea osoasă. Ca material izolator, se folosesc membranele neresorbabile (tetrafluorura de polietilenă) sau resorbabile (colagen, polimer de acid lactic) care se așeaza in defect in contact intim sau se fixează cu micropini.

Datorită priceperii medicilor, la clinica Dental Progress din Bucuresti veţi percepe implantul dentar ca pe o investiţie sigură în sănătatea dumneavoastră. Fie că este vorba despre un implant dentar, o proteză pe implanturi, un implant ortodontic sau orice altă lucrare, puteţi fi siguri de calitatea execuţiei şi a tuturor materialelor şi instrumentelor utilizate.

Cazuistica implant dentar Bucuresti

TARIFE IMPLANTURI DENTARE

Implant Dentar M.I.S SEVEN 600 euro
Implant Dentar M.I.S C1 650 euro
Implant Dentar M.I.S V3 700 euro
Implant Dentar Megagen Anyridge 650 euro
Implant TRI – Elveţia 650 euro
Implant Dentar Straumann 1400 euro
Produse accesorii Implant Strauman 630 euro
Implant Dentar Nobel Biocare 1200 euro
Implant Dentar Ankylos 1000 euro
Implant Dentar Xive 1000 euro
Piese aferente implant 500 euro
Suprastructura din zirconiu 150 euro
Proteză pe implanturi 1500 euro
Sisteme speciale de ancorare / proteză pe implanturi 250 euro
Sinus lifting deschis, unilateral (inclusiv materialul de adiţie) 900 euro
Sinus Lift Bicameral sau Atipic 1200 euro
Sinus Lift deschis cu patologie 1200 euro
Sinus lifting închis (inclusiv materialul de adiţie) 600 euro
Îndepărtarea corpului străin din sinus in aceeași ședinta cu sinus lift deschis 400 euro
Îndepărtarea corpului străin din sinus 1000 euro
Adiție de os 400 euro
Bloc osos 250 euro
Ser steril implantologie 100 euro
Bio-Oss 0,5 g 190 euro
Bio-Oss 2g 390 euro
Membrană resorbabilă Bio-Gide 25/25mm 200 euro
Membrană Cytoplast 250 euro
Membrană Gore Tex 400 euro
Membrană neresorbabila teflon 400 euro
Bone splitting 400 euro
Regenerare osoasă orizontală (include: Bio-Oss, recoltare os autolog, membrană) 1000 euro
Regenerare osoasă verticală (include: Bio-Oss, recoltare os autolog, membrană) 1200 euro
Implantoplastie 300 euro
Îndepărtare implant dentar 200 euro
Îndepărtare implant fracturat 400 euro
Îndepărtare șurub rupt în implant 360 euro
Trusa sterila implant 100 euro
Bont provizoriu 100 euro
Bont calcinabil cu baza de crom/cobalt 100 euro
Bont protetic provizoriu / implant 100 euro
Bont protetic individualizat titan 200 euro
Bont protetic individualizat zirconiu 250 euro
Bont protetic din zirconiu / implant 150 euro
Grefă conjunctivă 400 euro

 

Alte informatii despre Implantul Dentar:

S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După