Dental Progress
Sună pentru programare

Aparat dentar invizibil Spark

Vreau programare

aparat dentar spark

Aparat dentar invizibil Spark: revoluționează tratamentele ortodontice folosindu-se de cea mai modernă tehnologie. Aparatele dentare transparente existau încă de la sfârșitul anilor 90, însă aparatul dentar Spark prezintă cele mai recente progrese. Este realizat din material transparent ultra clar, inoxidabil, confortabil și eficient, reușind astfel să ofere mai multe avantaje decât aparatele dentare de top. Aparatul dentar Spark este fabricat din TruGEN și proiectat pentru a determina o deplasare mai eficientă a dinților. 

Ce afecțiuni poate trata un aparat dentar Spark?

Aparatul dentar transparent Spark este similar cu alte tipuri de aparate transparente în ceea ce privește modul în care funcționează pentru a trata afecțiunile ortodontice, cum ar fi dinți aglomerați, goluri prea mari între dinți și diferite tipuri de malocluzii, precum mușcătură deschisă, submușcătură sau mușcătură încrucișată. Aparatul dentar Spark este fabricat dintr-un material patentat ultra-transparent de la TruGEN. Pentru confortul sporit al pacientului, aliniatorii Spark prezintă margini netede, perfect lustruite, iar compoziția inovatoare a materialului rezistă la pete. 

Având în spate zeci de ani de cercetare și dezvoltare ortodontică și standarde înalte de producție, aparatul dentar Spark oferă rezultate fiabile și previzibile. Datorită eficacității dovedite, majoritatea pacienților nu vor mai avea nevoie de extracții, expansoare palatine și alte dispozitive complicate. Proiectat pentru a se potrivi perfect cu orice stil de viață, aparatul dentar Spark reprezintă noua alternativă la opțiunile de tratament cu aliniatori transparenți. 

Cum funcționează un aparat dentar transparent?

Orice tratament ortodontic începe cu o evaluare amănunțită care include imagini de înaltă rezoluție ale dinților și structurilor bucale. În urma evaluării radiografiilor și a cerințelor ortodontice specifice, pacientului îi vor fi prezentate mai multe opțiuni de tratament. Dacă pacientul este un bun candidat pentru tratamentul cu aparatul dentar Spark, va urma elaborarea unui plan digital de tratament adaptat nevoilor sale specifice. Urmează fabricarea aliniatorilor transparenți Spark, după care poate începe tratamentul. Pacientul va primi un set personalizat de aliniatori Spark pe care va trebui să îi poarte continuu sau cel puțin 22 de ore pe zi. Aliniatorii vor fi înlocuiți în mod constant, determinând dinții să se deplaseze treptat în poziția dorită, pacientul obținând astfel un zâmbet frumos. 

Pentru a se obține cele mai bune rezultate posibile, aparatul dentar invizibil Spark se va purta conform recomandărilor specialistului ortodont, iar acest lucru necesită un nivel semnificativ de dedicare din partea fiecărui pacient. Totuși, aparatul dentar Spark prezintă mai multe beneficii, așa că pacientul nu se va confrunta cu restricții alimentare sau dietetice, va putea înlătura aparatul pentru a efectua o igienă orală riguroasă, iar perioada de tratament poate fi mai scurtă. 

Aliniatorii transparenți Spark oferă toate avantajele tehnologiei moderne, precum și unele beneficii suplimentare foare apreciate. Sunt fabricați din material ultra-transparent care oferă un aspect estetic superior pe toata durata tratamentului ortodontic, iar acest material patentat este și rezistent la pete. Prezintă margini netede și precise pentru confortul sporit al pacientului și sunt proiectați cu o suprafață de contact de două ori mai mare pentru o deplasare mai eficientă a dinților. Purtat corespunzător, aparatul dentar Spark poate scurta durata tratamentului ortodontic. 

S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După