Dental Progress
Sună pentru programare

Implant dentar MIS

Vreau programare

Implanturile dentare MIS sau cum o să arate viitorul tău zâmbet

MIS oferă cu mândrie o gamă largă de sisteme de implanturi, punându-ți la dispoziție soluții simple stomatologice pentru o mare varietate de scenarii clinice, de la cazuri obișnuite până la cele mai complicate și complexe.

Implanturile dentare MIS sunt rezultatul unui proces extrem de cuprinzător de cercetare și dezvoltare de produse inovative și noi tehnologii. O muncă caracterizată prin excelență care livrează în prezent sisteme de implanturi simple, care oferă funcționalități și caracteristici de performanță îmbunătățite.

Implanturile dentare MIS sunt fabricate din aliaj de titan biocompatibil, de calitate medicală, cu un design mai bun și suprafață curată. Acestea sunt tratate atât prin procesul de sablare, cât și prin gravare cu acid, pentru a promova o curățenie extraordinară și pentru a facilita osteointegrarea de lungă durată.

Implanturi dentare MIS SEVEREN: eficacitate dovedită și stabilitate îmbunătățită

Stabilitatea biologică și estetica previzibilă a implanturilor dentare MIS SEVEN, combinate cu un amplu proces de cercetare și dezvoltare le-au oferit un avantaj potențial în conservarea și creșterea țesuturilor moi, precum și o serie de beneficii de restaurare.

Combinația dintre caracteristicile lor unice și excepționale este concepută pentru a-ți oferi o predictibilitate mai mare, rezultate estetice mai bune și conservarea structurilor osoase.

Caracteristici excepționale ale implanturilor dentare MIS SEVEN

Cu aceste caracteristici superioare și facilități de top, MIS îți oferă o gamă completă de implanturi dentare de calitate superioară, suprastructuri, soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni în stomatologia digitală pe care o pune în lumina reflectoarelor prin:

Dacă dorești să afli mai multe despre implanturile dentare MIS, apelează cu încredere la noi. Soladent îți oferă reabilitarea orală complexă, servicii de stomatologie generală, radiologie, estetică, protetică, parodontologie, endodonţie, chirurgie orală, implantologie şi ortodonţie. Cu fiecare zâmbet de azi, adaugi câte un diamant celui şi celei ce vei fi mâine.

Echipa

Vezi tot staff-ul
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După