Dental Progress
Contact us

Clinical case 7543

8 Implanturi dentare, 11 Coroane dentare de zirconiu pe implant, 16 Coroane dentare zirconiu, Adiţie orizontală de os, Adiţie verticală de os, Grefă conjunctivă

Clinical case 7543
Before
Clinical case 7543
After

Pacienta s-a prezentat la Clinica Stomatologică Dental Progress cu o situaţie clinică de-a dreptul provocatoare.

Lucrările făcute în urmă cu mulţi ani, dar mai ales extracţiile invazive din trecut i-au provocat deficienţe estetice majore. Pierderile osoase erau imense, fapt pentru care a fost nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale: aditii de os, atât pe orizontală cât şi pe verticală, dar şi grefe conjunctive pentru îmbunătăţirea calităţii şi cantităţii gingiei. Au fost inserate 8 implanturi dentare pentru a reabilita protetic cazul cât mai sigur pe termen lung. Dacă iniţial defectele osoase majore erau acoperite cu ceramică roz, complet inestetică, în urma tratamentelor noastre, acestea au fost corectate, iar lucrările definitive nu au avut nevoie de completări majore cu ceramică roz.

Cazul a fost o adevărată incursiune în tehnici moderne de chirurgie, implantologie şi protetică la nivel avansat, şi a fost prezentat la numeroase congrese internaţionale, reprezentând un exemplu de abordare interdisciplinară pentru medici din întreaga lume.

Deşi tratamentul a durat mai mult de un an, pacienta a plecat la final “cu zece ani mai tânără”.

Clinical case 7543

Clinical case 7543

Clinical case 7543

Clinical case 7543

 

Clinical
cases
Before
After
Our patients with Hollywood smile What they say about us