Dental Progress
Contact us

Clinical case 6254

20 Faţete dentare E-max, o coroană dentară E-max

Clinical case 6254
Before
Caz 6254.001
After

Pacienta, în vârstă de 24 de ani, studentă, s-a prezentat în cadrul clinicii Dental Progress cu dorinţa de a obţine un zâmbet de invidiat. Dinţii pacientei prezentau malpoziţii şi spaţieri, cât şi abraziune dentară care a dus la o sensibilitate severă, pacienta acuzând dureri continue până şi la contactul cu apa.

Aceasta şi-a dorit foarte mult o schimbare majoră la nivelul zâmbetului ei, dorind să obţină, în final, acel zâmbet de Hollywood.
Întrucât dinții erau sănătoși, s-a decis protezarea cu ajutorul fațetelor dentare E-max pentru a avea un sacrificiu minim de țesut dentar sănătos. Astfel, s-a recurs la protezarea cu ajutorul a 20 de fațete dentare E-max şi o coroană dentară E-max la nivelul dintelui 26, care iniţial prezenta o coroană metalo-ceramică incorect adaptată marginal şi cu ceramica desprinsă de pe suportul metalic.

Rezultatul a fost unul excepţional, iar ulterior cimentării, pacienta ne-a mărturistit că i-am schimbat viaţa deoarece noul ei zâmbet reprezintă acum cartea ei de vizită.

Clinical case 6254 Clinical case 6254 Clinical case 6254 Clinical case 6254

Clinical
cases
Before
After
Our patients with Hollywood smile What they say about us