Dental Progress
Sună pentru programare
Clinica stomatologica » Cazuri clinice » Cazul clinic 4215

Cazul clinic 4215

12 Fațete E-max, 6 Coroane E-max, Implant, Adiție de os

Cazul clinic 4215
Înainte
După

Pacienta, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii noastre cu dorința ca dantura ei să fie una de invidiat, dat fiind faptul că activa în domeniul modei unde pretențiile sunt foarte mari. Cei patru incisivi superiori ai pacientei prezentau tratamente de canal incomplete și coroane integral ceramice făcute în urmă cu numai un an, dar de care pacienta nu era mulțumită.

Pacienta prezenta totodată o edentație mai veche la arcada inferioară unde s-a inserat un implant dentar. Întrucât extracția fusese făcută cu mult timp în urmă, pe lângă implantul dentar s-a recurs și la adiție de os.

Am decis împreună fiecare etapă a planului de tratament, astfel încât rezultatul să fie unul spectaculos, pe măsura așteptărilor pacientei.

În vederea obținerii unui zâmbet „de Holywood” mult dorit, pacienta a optat pentru retratamente de canal, fațete EMAX și coroane EMAX.

Rezultatul a fost unul fabulos, iar pacienta a fost extrem de mulțumită, ulterior aceasta mărturisindu-ne că noua ei dantură este un mare plus pentru ea ca manechin.

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Call Now Button0751.336.825