Dental Progress
Sună pentru programare
Clinica stomatologica » Cazuri clinice » Cazul clinic 4218

Cazul clinic 4218

13 Implanturi dentare, Sinus Lift Extern, Supraaugmentare osoasă, Regenerare osoasă orizontală cu bloc osos, 15 Coroane zirconiu pe Implanturi dentare, 13 Coroane zirconiu pe dinţi, 13 Pivoţi de zirconiu

Cazul clinic 4218
Înainte
După

Pacientul, în vârstă de 65 de ani, profesor de muzică, s-a prezentat în cadrul clinicii Dental Progress din motive estetice, cât şi funcţionale. Pacientul prezenta două lucrări metalo-ceramice incorect adaptate marginal şi cu mari deficienţe estetice datorită desprinderii ceramicii de pe suportul metalic. Dorinţele acestuia erau de a avea lucrări dentare fixe deşi prezenta edentaţii bilaterale, atât la arcada superioară cât şi la arcada inferioară.

Tratamentul de elecţie în această situaţie a presupus inserarea de implanturi dentare. Întrucât oferta osoasă era foarte redusă, a fost nevoie de intervenţii chirurgicale suplimentare pentru regenerarea osului şi anume: sinus lift extern, regenerare osoasă orizontală cu ajutorul unui bloc osos şi adiţie de os.

La final pacientul a primit 15 coroane dentare de zirconiu pe implanturi şi 13 coroane dentare de zirconiu pe dinţi. Întrucât dinţii restanţi pe arcadă prezentau distrucţii masive, aceştia au fost reconstruiţi cu ajutorul a 13 pivoţi de zirconiu.

 

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Call Now Button0751.336.825