Dental Progress
Sună pentru programare

Cazul clinic 6549

8 Coroane dentare E-max, 13 Fațete dentare E-max

Cazul clinic 6549
Înainte
Cazul clinic 6549
După

Pacienta, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat la clinica stomatologică Dental Progress din motive estetice. Cazul a fost o provocare, întrucât pacienta nu locuiește în România și a trebuit să comprimăm, pe cât a fost posibil, etapele de tratament stomatologic. O parte dintre dinții prezenți la nivelul zonelor laterale aveau reacții apicale. Deși alți colegi ar fi extras acești dinți, noi am optat pentru salvarea lor cu ajutorul unor tratamente endodontice de ultimă generație. Spre bucuria pacientei, toți dinții tratați endodontic au putut fi salvați, nefiind nevoie de nicio extracție dentară. Pacienta prezenta incongruență dento-alveolară și își dorea foarte mult alinierea dinților fără să fie nevoită să poarte aparat dentar. Am decis împreună cu pacienta protezarea cu ajutorul a 8 coroane dentare E-max și 13 fațete dentare E-max , astfel am putut conserva dinții naturali. Totul s-a realizat în doar 3 veniri ale pacientei în țară. Rezultatul a fost unul spectaculos, pacienta plecând cu un zâmbet de Hollywood.

Cazul a fost selectat pentru programul Art&Fashion, dezvoltat în cadrul clinicii stomatologice Dental Progress, și a presupus, în afara tratamentului dentar, și o parte de extrem makeover pentru o schimbare completă de look. Pacienta a fost impresionată de rezultat, mărturisindu-ne că această schimbare este cu mult peste așteptări și că i-a îmbunătățit nu doar zâmbetul, ci și întregul stil de viață.

Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549 Cazul clinic 6549

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi