Dental Progress
Sună pentru programare

Ce presupune grija pentru sanatatea ta orala?

13 iulie 2018
clinicii stomatologice pentru implanturi dentare in Bucuresti

Trebuie sa fim constienti ca mentinerea si protejarea sanatatii orale trebuie sa faca parte din actiunile noastre cotidiene. Chiar daca mostenim o dantura buna, este foarte important sa o mentinem frumnoasa si sanatoasa.

Complicatiile apar in clipa in care vizita in cabinetul medicului stomatolog este asociata cu frica sau neincredere. Mai ales atunci cand situatia o impune, lucrurile nu trebuie lasate la intamplare si trebuie sa isi gaseasca rezolvare cu ajutorul specialistului.

Specialistii nostri, pe care ii poti intalni si tu in cadrul clinicii stomatologice pentru implanturi dentare in Bucuresti iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si indrumari pentru (re)dobandirea zambetului frumos si luminos.

Acesta are nevoie de cel putin cateva controale anual, alaturi de alte informatii pretioase cu privire la igiena cavitatii bucale. Ele trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de ingrijire.

Nu e nicio rusine sa recunosti ca ai nevoie de ajutor!

Nu exista probleme care sa nu isi gaseasca rezolvarea. Indiferent ca vorbim despre carii, montarea unui implant dentar sau alte tehnici de cosmetizare a danturii, totul se rezuma la chestiune de vointa si asumare. Cu atat mai mult cu cat azi, tehnicile si tehnologiile utilizate nu mai amintesc de modalitatile de lucru care induceau atata frica cu ani in urma. Prin urmare, mai retineti si ca estetica dintilor si starea gingiilor sunt stranse legate ingrijirea orala si alte bolile conexe.

Dantura frumoasa si sanatoasa predispune catre o viata sociala implinita si activa

Starea de bine se reflecta in imaginea pe care o avem despre noi si reusim sa o ransmitem mai departe. Stima de sine este un element foarte important pe care ar trebui sa stii cum sa il gestionezi.

Nu ne ferim sa amintim nici ca o buna comunicare intre medic si pacient asigura implinirea cu succes a unui proces complex. Pentru orice situatie, avantajele cat si neclaritatile trebuie lamurite tocmai pentru a se evita intarzieri sau neplaceri in etapa operationala.

Pe langa factorii genetici, alimentatie si utilizarea produselor specifice ingrijirii de acasa, este extrem de important si subliniem ca ingrijirea stomatologica personalizata si de calitate pe care o poti gasi in cadrul clinicii noastre, ofera o lista bogata de servicii generale, restaurative si cosmetice care satisfac nevoile fiecarui pacient in parte.

Datorita tehnicilor moderne ne mandrim cu rezultate de succes, traversate prin experiente placute, netraumatizante, astfel incat scopul bilateral sa fie atins: sanatate dentara pe termen lung si un zambet perfect!

Asa cum aminteam anterior, starea de bine se traduce printr-o serie de actiuni si elemente ce se raporteaza inprimul rand la imaginea proprie. Recunoastem cu totii ca  fizionomia se schimba radical cu ajutorul unui zambet larg si stralucitor, asadar intotdeauna trebuie sa avem in vedere acest lucru. Un zambet autentic, sincer si relaxat este descris de un echilibru perfect al dintilor si o stare interioara care transpare si armonizeaza intreagul chip.  

Zambetul este este cel mai important accesoriu, prin urmare atat respiratia proaspata cat si si dintii albi sunt cheia pentru a face o prima impresie buna.

 

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi