Dental Progress
Sună pentru programare

Cosmetizarea dintilor- ce implicatii au aceste schimbari la nivelul danturii?

20 iulie 2018
clinici stomatologice

O dantura sanatoasa incepe de la interior si se dezvolta progresiv cu atentie constanta

Atunci cand vorbim despre toate caracteristicile care implica o serie de modificari la nivelul dintilor, putem vorbim despre anumite schimbari de la suprafata care au nevoie de ingrijire specializata. Asadar, putem vorbi astazi despre o serie de proceduri efectuate cu mare precizie si dedicare in clinicile stomatologice.

Fie ca este vorba despre pozitionarea corecta a dintilor, albirea lor, restaurarea sau aspectul gingiilor, apeland la serviciile noastre poti beneficia de un  zambet frumos, sanatos si de ce nu, chiar invidiat.

Actualmente, cosmetica dentara a devenit o specialitate la rang de arta care se bucura de diferite abordari, datorita noilor tehnici si tehnologii. Si pentru ca se bucura de atentie in detaliu, tehnologiile vin cu scopul activ de a satisface nevoile fiecarui pacient in parte, in functie de cazuistica. Nu omitem nici faptul ca noua abordare are un confort sporit atat pentru medici cat si pacienti, iar utilizarea celor mai bune aparate si ustensile demonstreaza in fiecare azi acest lucru.

Ai grija de sanatatea orala, dar si aspectul zambetului tau!

Sigur ca intotdeauna vom avea parte de perceptii diferite, iar strict raportat la aceasta procedura, a cosmeticii dentare, poate ca ar fi util sa amintim si sa clarificam cateva specte. Chiar daca ne raportam diferit asupra ceea ce inseamna un zambet frumos, e bine sa retii ca sanatatea lui trebui sa fie intotdeauna primordiala. In plus, procedurile moderne se refera pe de o parte la tratamente de albire, fatetari care presupun aplicarea pe fata vizibila a dintilor a unor invelisuri din ceramica, refacerea protetica din portelan a dintilor frontali, si pe de alta parte, montarea de coroane ceramice pe suport zirconiu.

Toate aceste modificari redau estetica si functionalitatea totala a dintilor, daca sunt ingrijite corespunzator si au parte de implementarea sfaturilor primite din partea specialistilor nostri. Benficiile obtinute sunt pe termen lung, insa trebuie sa ai si tu mare mare grija de modul cum iti ingrijiesti noul aspect al danturii.

Fie ca este este vorba despre aspectul natural si mai alb al dintilor, alinierea dintilor, modificarea marimiisi echilibrarea liniei sau a marginilor gingiei, cosmetica dentara este importanta deoarece ofera atat sanatate si nu in ultimul rand, frumusetea mult visata.

Caror aspecte ar trebui sa oferi mai multa atentie?

  • Pune pret intotdeauna pe igiena orala si utilizeaza produse specifice care ti-au fost recomandate de specialist (mai ales daca ai avut parte de anumite interventii sau tratamente).
  • Ofera o deosebita grija alimentatiei si produselor pe care le consumi. Iti reamintim ca printre alimentele care distrug albul dintilor si pateaza smaltul se numara: vinul rosu, cafeaua, ceaiurile si bauturile carbogazoase, plus o serie de obiceiuri proaste care favorizeaza si ele ingalbenirea (consumul de bauturi alcoolice si fumatu). Stim ca este dificil sa renunti in totalittae la ele, dar daca dupa ce consumi aceste alimente oferi dintilor o curatare atenta, ai destule sanse sa intretii rezultatele obtinute.
  • Utilizeaza produse profesionale de ingrijire a danturii. Chiar daca piata este suprasaturata de numeroase produse special create pentru albirea dintilor, noi iti recomnadam sa ne consulti inainte de a le achiziotiona. Impreuna putem alege cele mai eficiente produse pentru dintii tăi, astfel incat sa nu iti afecteze dantura si se te poti bucur vreme indelungat ade rezultatele obtinute in cadrul clinicii noastre.
  • Intocmeste un periaj corect de cel putin doua ori pe zi si nu evita sa utilizezi ata, respectiv apa de gura.
  • Viziteza-ne si pentru controale de rutina, iar daca situatia o impune, nu amana niciodata sfatul specialistului, mai ales atunci cand vine vorba despre sanatatea si aspectul perfect al danturii tale.
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi