Dental Progress
Sună pentru programare

Cazul clinic 6254

20 Faţete dentare E-max, o coroană dentară E-max

Cazul clinic 6254
Înainte
Caz 6254.001
După

Pacienta, în vârstă de 24 de ani, studentă, s-a prezentat în cadrul clinicii Dental Progress cu dorinţa de a obţine un zâmbet de invidiat. Dinţii pacientei prezentau malpoziţii şi spaţieri, cât şi abraziune dentară care a dus la o sensibilitate severă, pacienta acuzând dureri continue până şi la contactul cu apa.

Aceasta şi-a dorit foarte mult o schimbare majoră la nivelul zâmbetului ei, dorind să obţină, în final, acel zâmbet de Hollywood.
Întrucât dinții erau sănătoși, s-a decis protezarea cu ajutorul fațetelor dentare E-max pentru a avea un sacrificiu minim de țesut dentar sănătos. Astfel, s-a recurs la protezarea cu ajutorul a 20 de fațete dentare E-max şi o coroană dentară E-max la nivelul dintelui 26, care iniţial prezenta o coroană metalo-ceramică incorect adaptată marginal şi cu ceramica desprinsă de pe suportul metalic.

Rezultatul a fost unul excepţional, iar ulterior cimentării, pacienta ne-a mărturistit că i-am schimbat viaţa deoarece noul ei zâmbet reprezintă acum cartea ei de vizită.

Cazul clinic 6254 Cazul clinic 6254 Cazul clinic 6254 Cazul clinic 6254

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi