Dental Progress
Sună pentru programare

Sfaturi utile pentru o dantura impecabila puse la dispozitie de specialistii Dental Progress

9 iulie 2018
Aparat dentar in Bucuresti

Cine nu isi doreste un zambet perfect?! Probabil ca intrebarea este retorica, mai cu seama cu cat dintii frumosi au intotdeauna nevoie de tratament si atentie oferite pe masura asteptarilor.  Zambetul poate exprima o stare ce spune o multime de lucruri despre tine. Mai mic sau mai larg, acesta te poate (re)prezenta in fata lumii.

Si de ce sa nu o faca asa cum trebuie?

Starea de bine si increderea se reflecta in mod uimitor in imaginea pe care o avem despre noi, iar aceste aspecte pot fi usor adaptate si gestionate, daca sunt intretinute din vreme.

Este dovedit faptul ca dantura frumoasa si sanatoasa creste disponibilitatea catre o viata sociala implinita si activa, asadar iata cateva sfaturi din partea specialistilor nostri pe care le poti urma si tu, dupa cum urmeaza:

Lasa-te in grija noastra si vei obtine rezultate remarcabile

Tehnicile si tehnologiile moderne cu care poti interactiona si tu daca vei hotari sa ne faci o vizita, reusesc din ce in mai mult sa invinga cele mai raspandite temeri asociate pe care le intalnim in jurul nostru. Experiente trecute traumatizante pot lua sfarsit si mai mult decat atat, nu e nicio rusine sa recunosti cinstit ca ai nevoie de ajutor pentru a solutiona problemele cu care te confrunti. Pentru a intelege in profunzime situatia in care te afli si mai ales pentru a gasi rezolvarea optima, iti recomandam un consult la unul dintre specialstii clinicii noastre.

Zambetul poate capata un aspect frumos la orice varsta

De exemplu, fixarea unui aparat dentar in Bucuresti reprezinta o solutie de indreptare, pozitionare corecta a dintilor ce schimba relationarea dintre ei. In acest mod, se obtine un rezultat estetic, dar mai ales functional. Dispozitivele au avantajul de a rezolva probleme ce pot aparea in perioada de crestere a danturii, dar si poate pot corecta disfunctionalitati nivelul oaselor maxilare, ale arcadelor dentare, si neconcordante intre marimea dintilor si arcadele dentare.

Asadar, nu trebuie sa considerati niciodata ca este timpul trecut pentru indreptarea si corectarea danturii. Orice adult poate beneficia de aparat dentar.

Ingrijeste-ti dantura corespunzator si nu amana vizita la stomatolog inainte ca situatia sa o impuna

Ingrijirea stomatologica pe care o poti obtine la noi este de calitate,prsonalizata pentru fiecare pacioent in parte si ofere o lista cuprinzatoare de servicii generale, restaurative si cosmetice pentru a satisface nevoile tale. Stomatologia moderna ofera experiente placute si mai ales, netraumatizante, tocmai pentru ca scopul initial sa atinga nevoia de sanatate dentara pentru vreme indelungata.

Igienizarea ar trebuie efectuata de cel putin doua ori pe zi, asa incat particule de alimente sa fie indepartate, inainte de a cauza bacterii care conduc rapid formarea cariilor. Pasta de dinti potrivita, alaturi de apa de gura si ata dentara ajuta in dermersul obtinerii unui zambet luminos alaturi de sfaturi urmate cu constiinciozitate.  Zambetul curat si sanatos se mentine in fiecare zi, iar vizita la cabinet nu trebuie sa fie realizata doar in situatii de urgenta.

Alimentatia este extrem de importanta!

Acordand atentie consumului de alimente si bauturi, se poate combina utilul cu placerea de a avea dinti sanatosi. Si asta fara sa fiti nevoiti sa sacrificati micile placeri culinare.

Chiar si posesorii unor dinti sanatosi trebuie sa fie atenti la ingrijirea si mentinerea lor.  

Nu toata lumea are o dantura dantura impecabilamostenuta genetic. Si mai ales in acest caz, vizitele la medic si tinerea sub observatie a danturii este foarte importanta.  Comunica sincer cu specialistii Dental Progress si ei vor fi alaturi de tine, sprijinindu-te si oferindu-ti toata atentia de care ai nevoie.  

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi