Dental Progress
Sună pentru programare

Solutii de estetica dentara ce garanteaza dinti impecabili si un zambet atractiv

19 august 2019
clinica dentara

La modul general, o clinica dentara care urmareste performanta actului medical  doreste sa le ofere pacientilor oportunitatea de a avea nu doar un zambet sanatos, ci si estetic. Daca dintii sanatosi contribuie cu mult la bunastarea generala a fiecarui individ, fiind o conditie esentiala a obtinerii unui plus de bine pentru intreg organismul, o estica impecabila are un avantaj in esenta psihic si emotional, pentru ca orice persoana cu dinti frumosi nu va ezita sa zambeasca pentru a-si exprima starea de bine.

Tratamentele de cosmetica dentara sunt cele la care apeleaza pacienti de toate varstele, in ideea in care modul in care se simt cand zambesc conteaza. Indiferent ca este vorba despre servicii clasice sau moderne de estetica dentara, sau ca in discutie intra servicii mai complicate, de inserare a unui implant dentar, de exemplu,specialistii de la clinica noastra ofera calitate si rezultate impecabile.

Cum poti obtine un zambet mai alb si mai stralucitor?

Pentru o dantura perfecta, sanatoasa si cu un aspect natural, puteti opta pentu serviciile care asigura corectarea coloratiilor dintilor, a pozitionarii acestora, precum si corectarea aspectului gingiilor sau a dimensiunii dintilor. Cei mai galbeni dinti pot arata impecabil, in urma unei abordari stomatologice potrivite si optime. Astfel de transformari spectaculoase sunt realizate cu ajutorul unor metode foarte sigure si moderne, cu rezultate desavarsite.

In clinica noastra, pacientului i se ofera posibilitatea de a opta si pentru refacerea protetica din portelan a dintilor frontali si pana la aplicarea de tatuaje sau de bijuterii dentarea.

De asemenea, optiunea pentru fatete dentare este preferata multor pacienti, deoarece impune o tehnica capabila sa schimbe radical fizionomia si sa ofere cel mai frumos zambet. Aceasta procedura reprezinta un element de actualitate in practica stomatologiei estetice si presupune aplicarea unor fatete subtiri si fin realizate. Rezultatele inserarii fatetelor dentare dau satisfactie totala pacientilor care vor obtine un zambet alb, stralucitor si cu dinti frumos aliniati.

Nu in ultimul rand,  serviciile de estetica dentara includ si albirea dintilor. Albirea la cabinet nu dureaza mult si poate fi completata cu albirea dentara realizata la domiciliu, cu ajutorul unor gutiere special realizate pe mulajul danturii pacientilor si cu ajutorul unor geluri foarte eficiente.

Estetica dentara este o solutia moderna chiar si pentru probleme cu istoric

Pacientii care consuma timp indelungat ceai si cafea, cei care fumeaza, care nu au grija in mod corect si constant de propria lor dantura, se vor confrunta la un moment dat cu aparitia unor pete si coloratii pe suprafata dintilor si a maselelor. Toate aceste probleme pot fi corectate cu ajutorul solutiilor de estetica dentara din cadrul clinicii noastre.

Dupa numai cateva sedinte, dintii vor arata impecabil, imperfectiunile vor fi eliminate si pacientii vor pleca multumiti. Dupa procedurile de estetica dentara care presupun albirea dintilor, se recomanda prudenta din partea pacientilor in a consuma alimente puternic colorate, foarte reci sau fierbinti, tari si lipicioase.

Tags:
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi