Dental Progress
Sună pentru programare

Top 4 motive pentru care trebuie sa apelezi la o clinica stomatologica buna

9 noiembrie 2019
Coroana de zirconiu

Dintii trebuie ingrijiti si, deopotriva, protejati foarte bine, atat printr-o igiena orala corespunzatoare, cat si prin consumarea unor alimente sanatoase. Atat copiii, cat si adultii trebuie sa aiba grija de dantura lor, astfel incat sa poata manca si vorbi in mod corect. Mai mult, dantura este importanta si in ceea ce priveste aspectul estetic: toata lumea isi doreste sa poata zambi fara probleme.

Pentru toti pacientii este vital sa aleaga o clinica stomatologica unde sa mearga intotdeauna cu incredere si unde sa se simta in largul lor, indiferent de durata de timp petrecuta pe scaunul din cabinet. In randurile de mai jos, adultii pot citi despre principalele motive pentru care trebuie sa puna calitatea pe primul loc, in detrimentul ofertelor de tip bazar, care in medicina nu pot fi sustinute de tratamente corecte din punct de vedere medical!

Medici bine pregatiti

Pentru inceput, la clinica stomatologica Dental Progress lucreaza doar medici foarte bine pregatiti, certificati international la cel mai inalt nivel (Michigan University, New York University si multe altele), capabili sa trateze pacientii indiferent de complexitatea cazurilor clinice. Experienta si pregatirea profesionala sunt doua dintre atuurile ce reprezinta cartea de vizita a doctorilor de la DentalProgress.ro. 

O parte din medicii clinicii Dental Progress sunt speakeri internationali, fiind in permanenta conexiune cu tratamentele stomatologice de ultima ora, la nivel mondial.

Dr. Cosmin Dima este inventatorul a doua tehnici chirurgicale recunoscute la nivel mondial si practicate cu succes de medici din toata lumea.

Materiale de calitate 

Interventiile stomatologice presupun utilizarea unor materiale de calitate. Alegand o clinica buna, pacientii se asigura ca vor beneficia atat de tratamente realizate cu instrumente de ultima generatie, cat si de tratamente cu materiale de calitate, astfel incat rezultatele sa fie rezistente si eficiente. 

Un mediu placut atat pentru adulti, cat si pentru copii 

clinica stomatologica

Unul dintre aspectele care ii ajuta pe pacienti sa ramana fideli unei clinici stomatologice este mediul pe care il gasesc aici. Adultii trebuie sa se asigure ca locul in care decid sa-si ingrijeasca dintii este unul potrivit pentru ei, primitor din punctul de vedere al atmosferei si, in acelasi timp, un loc in care procedurile administrative sunt realizate foarte rapid. Nimeni nu trebuie sa astepte foarte mult dupa eliberarea unei chitante, ori pentru realizarea unei noi programari.

Incredere in medicii specialisti

Nu in ultimul rand, printre motivele care trebuie sa ii faca pe pacienti sa aleaga o clinica de top se numara si relatia pe care o pot construi cu medicii de specialitate. Este ideal ca doctorii sa aiba, pe langa cunostintele necesare in domeniul medical, si capacitatea de a insufla incredere pacientilor, confort, precum si un echilibru psihic necesar, mai ales persoanelor carora le este teama de procedurile stomatologice.

Sursa foto: https://pixabay.com/

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi