Dental Progress
Sună pentru programare

De ce sa alegi un aparat dentar din safir

10 octombrie 2019
ortodontie

Toata lumea isi doreste sa aiba o dantura frumoasa, bine aliniata, cu ajutorul careia vorbirea sa fie una corecta, iar zambetele sa fie mereu largi si nestingherite. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, pacientii pot alege sa poarte un aparat dentar din safir, care sa ii ajute ca dupa perioada de tratament sa aiba o viata sociala excelenta si, in acelasi timp, sa poata vorbi, manca si rade fara a se simti jenati. In cadrul clinicii noastre, atat adultii, cat si copiii, pot gasi cele mai bune solutii stomatologice, solutii care sa le redea increderea in sine si sa ii faca sa se simta bine in propria piele.

Despre un aparat dentar din safir

           Aparatul dentar din safir reprezinta unul dintre cele mai fizionomice tipuri de aparate ortodontice. Acesta se aplica pe partea exterioara a dintilor, fiind o solutie excelenta de tratament endodontic, datorita careia pacientii nu se simt stingheriti atunci cand trebuie sa-si corecteze dantura. Datorita modului deosebit in care arata, acest model este unul placut din punct de vedere estetic, in plus, din punct de vedere functional, ajutand pacientili sa ajunga la rezultatele dorite intr-un timp util.

O solutie fina si discreta

          Principalul avantaj de care beneficiaza persoanele care aleg sa poarte un aparat dentar din safir consta in faptul ca este fin si discret, nefiind la fel de vizibil precum aparatele dentare din metal, de exemplu. Bracketii sunt aplicati cu grija, insa au un aspect cu totul aparte, fiind aproape insesizabili in timpul vorbirii. Practic, ei par sa se ,,piarda” peste dantura, avand o culoare frumoasa, aproape insesizabila.

aparat dentar din safir

Dezlipirea pieselor, o rata extrem de scazuta

          Daca in cazul multor altor tipuri de aparate dentare, pe durata tratamentului exista sanse destul de ridicate ca piesele sa se dezlipeasca, fie din cauza alimentelor consumate, fie pentru ca materialele folosite pentru realizarea bracketilor nu sunt suficient de calitative, la aparatele din safir lucrurile sunt diferite. Acestea au pe suprafata de lipire inclusiv particule foarte mici din zirconiu, acolo unde compozitul se intrepatrunde. Datorita acestui aspect, posibilitatea de dezlipire a pieselor este una foarte scazuta, iar aparatul dentar rezista excelent in timp.

Siguranta pentru cavitatea bucala

          Un alt beneficiu de care se pot bucura pacientii care aleg sa poarte aparate dentare din safir este acela ca au parte de siguranta pe intreaga perioada a tratamentului. Mai exact, aceste modele nu provoaca alergii si, in acelasi timp, sunt foarte confortabile in timpul utilizarii. Suporturile realizate din safir sunt extrem de bine lustruite, nu freaca obrajii si nici limba, iar perioada de acomodare este una foarte usoara, la fel ca si restul tratamentului.

          Daca te afli in momentul in care trebuie sa alegi cel mai bun aparat dentar pentru tine, indreptandu-te catre DentalProgress – clinica vedetelor acum accesibila tuturor vei lua cea mai buna decizie pentru tine, pe termen lung!

Sursa foto: https://pixabay.com/illustrations/braces-teeth-dentist-dentistry-3597591/

Tags:
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi