Dental Progress
Sună pentru programare

Cazul clinic 4130

Implant dentar, Regenerare osoasă ghidată, Grefă Conjunctivă, Coroană dentară zirconiu pe dinte, Coroană dentară zirconiu pe implant

Cazul clinic 4130
Înainte
Cazul clinic 4130
După

Pacienta, în vârstă de numai 18 ani, s-a prezentat la Clinica Stomatologică Dental Progress în urmă cu doi ani, afectată fiind de pierderea unui incisiv central în urma unui accident cu bicicleta. Dintele a fost avulsionat iar procesul alveolar distrus în urma accidentului, ceea ce a dus la o pierdere osoasă semnificativă. Am decis efectuarea tratamentului după vârsta de 18 ani, tratament care a constat în regenerare osoasă ghidată, urmată de inserarea unui implant şi grefă conjunctivă.

Folosirea grefei conjunctive în situaţia dată era imperios necesară atât pentru rezultatul estetic de moment, cât şi pentru stabilitatea pe termen lung a rezultatului obţinut în urma tratamentului.

După mai bine de jumătate de an, pacienta a beneficiat de rezultatul cu adevărat spectaculos, aceasta mărturisindu-ne că i-am readus pe buze zâmbetul la care a visat atât, ba chiar mai mult, întrucât a fost îmbrăcat şi incisivul central stâng care prezenta o malpoziţie datorită disto-rotaţiei.

Cele două coroane dentare din zirconiu ( una pe implant şi cealaltă pe incisivul central stâng) i-au redat pacientei zâmbetul mult dorit.

Cazul clinic 4130

Cazul clinic 4130

Cazul clinic 4130

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi