Dental Progress
Sună pentru programare

Cazul clinic 4520

2014

16 Coroane Zirconiu, 11 Implanturi dentare, 12 Fațete dentare E-max

Cazul clinic 4520
Înainte
Protocol Nestor Odeta Cristina.008
După

Pacienta, în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat la clinica stomatologică Dental Progress din motive atât funcționale, cât și estetice. Pacienta suferise extracții recente în cadrul altei clinici astfel încât pe zonele laterale toți molarii erau absenți. În aceste condiții, variantele de tratament includeau ori lucrare mobilizabilă (proteze dentare), ori lucrare fixă cu ajutorul implanturilor dentare.

Am decis împreună cu pacienta protezarea cu ajutorul lucrărilor fixe cimentate pe implanturi dentare. Zonele laterale inferioare prezentau resorbție osoasă foarte amplă și, pentru inserarea implanturilor dentare, a fost nevoie de augmentare osoasă. Astfel am recurs atât la tehnica de bone splitting, cât și la cea de supra augmentare osoasă în aceeași ședință cu inserarea implanturilor. În acest fel am câștigat câteva luni de așteptare, ceea ce pentru pacientă a contat foarte mult. În plus, pacienta și-a dorit un zâmbet de Hollywood, ceea ce a presupus îmbrăcarea tuturor dinților restanți cu ajutorul a 12 fațete dentare E-max și 16 coroane dentare din zirconiu.

Cu ajutorul fațetelor dentare E-max s-a modificat și linia surâsului, întrucât dinții pacientei erau mai scurți datorită abraziunii, iar fațetele dentare au fost făcute de formă ideală, dându-i pacientei un aspect mai tineresc, ceea ce a încântat-o foarte mult.

Cazul clinic 4520 Cazul clinic 4520 Cazul clinic 4520 Cazul clinic 4520 Cazul clinic 4520 Cazul clinic 4520

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi