Dental Progress
Sună pentru programare

Cazul clinic 6081

Vreau programare

Pacienta, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii noastre cu dorința ca dantura ei să fie una de invidiat, dat fiind faptul că activa în domeniul modei unde pretențiile sunt foarte mari. Cei patru incisivi superiori ai pacientei prezentau tratamente de canal incomplete și coroane dentare integral ceramice făcute în urmă cu numai un an, dar de care pacienta nu era mulțumită.

Cazul clinic 6081

Pacienta prezenta totodată o edentație mai veche la arcada inferioară unde s-a inserat un implant dentar. Întrucât extracția fusese făcută cu mult timp în urmă, pe lângă implantul dentar s-a recurs și la adiție de os.

Am decis împreună fiecare etapă a planului de tratament, astfel încât rezultatul să fie unul spectaculos, pe măsura așteptărilor pacientei.

În vederea obținerii unui zâmbet „de Holywood” mult dorit, pacienta a optat pentru retratamente de canal, fațete dentare E-MAX și coroane dentare E-MAX.

Rezultatul a fost unul fabulos, iar pacienta a fost extrem de mulțumită, ulterior aceasta mărturisindu-ne că noua ei dantură este un mare plus pentru ea ca manechin.

Cazul clinic 6081

Cazul clinic 6081 Cazul clinic 6081

Cazul clinic 6081

S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După