Dental Progress
Sună pentru programare

Estetica dentara: cum te poate ajuta sa ai o dantura sanatoasa?

18 februarie 2020
dantura sanatoasa

Sanatatea dentara joaca un rol esential cand vine vorba despre masticatie, vorbire corecta, dar si aspect fizic. Daca nu esti multumit de modul in care arata dantura ta, ai astazi la dispozitie posibilitatea de a apela la estetica dentara, una dintre cele mai importante ramuri ale stomatologiei.

In acest mod iti poti corecta imperfectiunile de la nivelul dintilor si, in acelasi timp, te poti simti mult mai increzator in fortele proprii. Descoperind cat mai multe detalii despre estetica dentara, poti decide mult mai usor care sunt interventiile de care ai nevoie!

Care sunt serviciile stomatologice de care te poti bucura?

estetica dentara

In functie de necesitatile pacientului, medicul stomatolog poate recomanda coroane dentare, pentru a acoperi dintii care, din diverse motive, s-au erodat sau iti poate repara incrustatiile din cauza carora dantura ta nu isi mai poate indeplini functiile in mod corect.

In acelasi timp, poti apela la fatete dentare daca iti doresti un zambet stralucitor, ori la implanturi dentare, daca ti-ai pierdut unul sau mai multi dinti. Pe lista serviciilor de care mai poti beneficia se numara si albirile dentare profesionale, respectiv detartrajul, cu ajutorul carora poti indeparta petele de la nivelul dintilor din cauza carora pana acum te-ai ferit sa zambesti asa cum ti-ai fi dorit!

Alege serviciile potrivite de estetica dentara, cu ajutorul medicului stomatolog

Pentru a beneficia de avantajele pe care le presupune estetica dentara, este important sa discuti deschis cu medicul tau despre problemele pe care le ai, dar si despre rezultatele pe care ti le-ai dori. De exemplu, exista foarte multi oameni care, din dorinta de a putea zambi larg, au ales nuante mult prea albe pentru dintii lor, nuante care par nenaturale.

Asculta sfaturile pe care ti le ofera medicul stomatolog in astfel de situatii, pentru ca el iti poate oferi cele mai bune recomandari! Mai mult, daca ai nevoie de implanturi dentare, trebuie sa ceri cat mai multe detalii de la specialistul cu care colaborezi, pentru a sti cum sa iei cea mai buna decizie!

Retine ca vizitele regulate la dentist te pot ajuta sa previi complicatiile dureroase si costisitoare pe care, cu siguranta, nu ti le doresti.

Tags: ,
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi