Dental Progress
Sună pentru programare

Mihaela Balaceanu – Pacientă Olanda

pacienta olanda

„Dacă citești referinţele de pe site-ul Dental Progress, găsești nume sonore din showbiz, mass media, business, etc, într-un cuvânt VEDETE.

De aceea, înainte de a intra pe ușa clinicii din Str. Maior Dimitrie Giurescu, decorată în stil neoclasic, am avut emoții: „eu nu sunt o vedetă” mi-am spus, dar am mare nevoie de ajutor. După o lună de tratamente intensive făcute cu pricepere, tehnici moderne și fără dureri, am ieșit victorioasă, cu un zâmbet larg, pe care nu-l mai probasem de ani, și cu un sentiment de… vedetă.

Deci, domnul doctor Dima tratează NU numai celebrități, dar ajută și oameni normali ca mine să se simtă vedete și, mai mult decât atât, le redă optimismul, siguranța de sine și plăcerea de a zâmbi din nou fără restricții din cauza danturii defectuoase.

Se spune că te obișnuiesti repede cu binele; e adevărat, dar de câte ori mă uit în oglindă îi mulțumesc în gând doctorului Dima, doctorul cu „mâini de aur” (așa mi-a și fost recomandat), Oanei – o prezență relaxantă și eficientă, și tehnicianului „priceput”.

Dacă credeți că sunt subiectivă, mărturie și recunoaștere a transformării mele estetice vă poate da „la cerere” soțul meu, olandez 100%, care acum are un respect și mai mare pentru România și care vrea neapărat să se lase pe mâinile doctorului Dima cât mai curând posibil.

Părerea mea despre Clinica Dental Progress ar putea fi sintetizată ca un motto: „OPTIMISM ȘI ÎNCREDERE.”

Cu mulțumiri,
Mihaela Bălăceanu

Vezi cazul clinic 5

Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi