Dental Progress
Sună pentru programare

Fatete dentare pentru un zambet frumos

16 octombrie 2019
estetica dentara

Un zambet frumos si stralucitor se obtine prin intermediul mai multor metode sau interventii stomatologice. Una dintre principalele si cele mai sigure astfel de metode consta in aplicarea de fatete dentare pe dintii naturali. Practic, fatetele dentare sunt foite subtiri care se aplica pe dinti pentru a acoperi forma neregulata a acestora, culoarea neplacuta, petele maronii. Pelicule fine din ceramica sau din oxid de zirconiu sunt foarte importante pentru imbunatatirea aspectului acestora. Clinica stomatologica Dental Progress este o clinica de lux care asigura zambete frumoase atat vedetelor, cat si pacientilor care nu sunt expusi mediatic, dar tin sa aiba un zambet atragator.

Fatetele dentare sunt o optiune importanta pentru pacientii cu pretentii mari in privinta frumusetii zambetului

fatete dentare

Fatetele dentare nu sunt obligatorii, in ideea in care nu reprezinta o solutie obligatorie recomandata de specialisti, ci o optiune a pacientilor. Medicii specialisti pot recomanda fatete dentare si pentru a corecta anumite probleme, precum nealinierea dintilor sau dintii care nu mai pot fi albiti.

 Cei care nu sunt multumiti de aspectul zambetului lor sau al anumitor dinti, sau cei care isi doresc un zambet alb permanent, au si optiunea inserarii implanturilor dentare.

Totodata, pacientii trebuie sa tina cont de faptul ca zambetul trebuie sa fie personalizat. Nu se va potrivi acelasi zambet tuturor pacientilor, iar specialistii stomatologi sunt singurii care pot oferi un zambet potrivit fiecaruia in parte. Imaginea pacientilor este analizata in ansamblu, de la trasaturile de personalitate, la cele faciale, continuand cu analiza dentara. Se va tine cont de ceea ce pacientul doreste si de modul in care se exprima non-verbal, astfel incat zambetul sa ii fie in deplina armonie cu chipul si cu personalitatea.

Cateva lucruri despre fatete dentare

Desi unii pacienti au impresia ca atunci cand opteaza pentru fatete dentare, acestea trebuie puse pe toti dintii, se inseala. Fatetele dentare se pot pune pe un singur dinte, pe mai multi sau chiar pe toti, cu mentiunea ca dintii pe care vor fi atasate vor avea un aspect impresionant si pot crea diferente in comparatie cu ceilalti pe care nu s-au aplicat fatete.

In ceea ce priveste nuanta, alegerea acesteia pentru fatetele dentare este cea mai dificila. Pacientii isi doresc intotdeauna un zambet stralucitor, insa nu intotdeauna aceea este si nuanta care li se potriveste. Medicul stomatolog va analiza foarte bine nuanta pielii pacientului si va crea o nuanta personalizata a fatetelor pentru ca noul zambet sa fie in armonie cu aspectul acestuia.

Sursa foto: Pixabay

Tags:
Cazuri
tratate
de noi
Înainte
După
S-au lăsat pe
mâinile noastre Ce spun despre noi